Szabad Repülési feltételek

A repülés előtt egy rövid 10 perces földi előkészítés után egy csörlő segítségével emelkedünk a levegőbe és az időjárástól függően hosszabb rövidebb ideig a levegőben maradni. Lehetőség van hoszabb repülésekre is ezért két szintet jelöltünk meg: alap repülés és teljesitmény(termik)repülés.

A siklóernyős repülés időtartama nem kifejezetten csak a pilótától függ, az aznapi szél erőssége fogja meghatározni hogy mennyi ideig tudunk a levegőben maradni de alapesetben minimum 8-10 perces siklóernyőzést garantálunk, teljesitményrepülésnél 20-30peret töltünk a levegőben, mindkét esetben professzionális gopro kamerával örökitjük meg a repülést amit repülés után megkap minden utas, a felvételhez micro sd. kártyát az utasnak kell hoznia magával. Előfordulhat hogy az időjárás szeszélyeinek kitéve várakoznunk kell a starthelyen az esetleges túl erős, vagy túl gyenge szél miatt sőt ritkán de az is előfordulhat hogy az előrejelzéssel ellentétben mégsem kedvez a siklóernyős tandemrepüléshez az időjárás ezért kérem ezt vegyék figyelembe.

A tandemtávrepülés egy komolyabb része a siklóernyőzésnek, megfelelő időjárást igényel. minimum 1órás repülés a felszállás helyétől 20-40kilóméterre repülünk el, és 1000-2000méter közötti magasságokban repülünk. További részletekért érdeklődj telefonon vagy emailben.

Hol vehető igénybe?

Szegedi Reptér

Szeged, Bajai út, 6729

Hány személyre szól?

1 személy

Szolgáltatás időtartama

Vásárolt kupon határozza meg.

Hogyan vásárolható meg?

Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot!

Személyesen, utánvéttel!

Hogyan foglalható le?

A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A repülés 14 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel történhet, felső korhatár nincs. A repülésben minimum 30 kg. és maximum 130 kg. súlyú utasok vehetnek részt. Az egyéb szükséges tudnivalókat (érkezés, öltözék, stb.) a repülés előtti lehet egyeztetni a szolgáltatóval. A program időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni. A repülések időjárás függőek, március 1. és december 1. között lehetségesek.

A fogyasztónak, internetes vásárlás esetén a termék kézhezvételét követő 14 napon belül joga van elállni a vásárlástól.

A program időjárás függő, láthatóan rossz idő esetén új időpontot kell egyeztetni.

Foglalási határidő

A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.

Javasolt öltözet

Kényelmes, sportos öltözék, az aktuális időjárásnak megfelelően. Napszemüveg ajánlott