Siklóernyős Tandem repülés

Hatósági vizsgával rendelkező rutinos siklóernyős pilótával azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb ágával a siklóernyőzéssel.

Nincs motor, nincs zaj!

A madarakhoz hasonlóan repülünk, vitorlázunk. A meleg légáramlatok (termikek) segítségével emelkedünk akár 2000 méteres magasságokba a felhőkig. Így órákat is el tudunk tölteni a levegőben, nagy távolságokat megtéve kizárólag a természet erejét kihasználva.

Ha Te is átszeretnéd élni életed legszebb élményét, jelentkezz!

Legtöbbször egy Alap repülés 10 perc körüli az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülésünk és márciustól novemberig szinte minden nap, amikor repülésre alkalmas az időjárás.

Kimondottan a repülés szerelmesei számára Teljesítmény repülés, azoknak akik úgy érzik nem akarnak vissza térni a földre. 20-30 perc.

TandemTáv repülés, ez egy komolyabb része a siklóernyőzésnek, 1000-2000 méter magasságban repülünk, hátra hagyva a felszálló helyet, hogy valahol a távolban (20-40Km.) érjünk majd földet.

Repüléseinket kizárólag csörlésből végezzük a Szegedi Reptéren.

Kövess minket!

Siklóernyőzés, siklóernyő, siklóernyős, tandemrepülés, tandemutas reptetés, sétarepülés, tandemutas repültetés, siklóejtőernyő, repülés, repül, repülni, szállni, távrepülés, ajándékutalvány, élményajándék, egyedi ajándék, meglepetés, repülést ajándékba, repülés a Dunakanyarban, légi fotózás, légireklám, légi munkák, repüljön velünk,siklóernyőzés, tandemrepülés, ortofotó