Motoros Siklóernyő SÉTAREPÜLÉS

A motoros siklóernyő azaz a Trájk repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30méteres füves vagy betonpálya.

Próbálja ki a motoros repülés legegyszerűbb formáját! Itt kerülhet a legközvetlenebb kapcsolatba a környezettel, hiszen az utas a pilóta előtt ül és látóterét, se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övé a teljes panoráma és belekóstolhat a repülés szabadságának hamisítatlan ízébe! Repülési sebessége 25-45 km/h között mozog, így nem egy elsuhanó világ képeiből kell gyorsan megcsípnie néhányat, jut idő nyugodtan szemlélődni. Lehet pár méter magasan suhanni egy búzatábla felett, egy kanyargó patak mentén vadregényes tájak szívébe hatolni, tavak víztükre fölött repülni, vagy kiemelkedni több száz méter magasra és onnan csodálni a panorámát. Aki úgy érzi, hogy fél a repüléstől, annak ez egy igazán jó lehetőség, hogy a motoros siklóernyőzés által megélhető varázslatos élmények, feledtessék a félelmet!

A motoros siklóernyős repüléseket a kora délelőtti, vagy a naplemente előtti 2-3 órában tartjuk, rendszerint Budapesttől északra, Dunakanyar - Vác térségében lévő felszállóhelyek egyikén.


Nézd meg otthonodat madártávlatból!

Lehetőség van egyéni helyszín és időtartam repülésre is. Egyedi ajánlathoz kérjük küldj nekünk emailt ide kattintva!